Programlarımız

Yurtdışı Değişim Programları

Temelleri Birinci ve İkinci Dünya Savaşları'nda ambulans şoförlüğü yapan gönüllülere, AFS (American Field Service)'e dayanan AFS Kültürlerarası Programları, 1947 yılında farklı kültürlerden insanlar arasında kurulacak ilişkiler sayesinde ön yargıların yıkılması, hoşgörü ve kültürlerarası anlayışın artmasıyla dünya barışının sağlanacağı inancını taşıyan gönüllülerin girişimleri ile değişim programlarına başladı ve 60 yılı aşkın süredir aralıksız olarak dünyanın dört bir yanına yayılarak sürdü.

Konuk Etme Programları

Tüm aileniz için muhteşem bir kültürel deneyim

Evinizde bir değişim öğrencisi konuk etmek, yeni bir kültürü tanımanın ve kendi kültürünüzü tanıtmanın en iyi yollarından biridir. Çocuklarınız birer kültür elçisi olmaktan gurur duyacak ve yeni kardeşlerine örf ve adetlerimizi, geleneklerimizi ve bayramlarımızı öğretecekler. Yemek pişirmekten gezmeye kadar tüm aktivitelerinizde aranızdaki kültürel ve diğer farklılıkları keşfediyor olacaksınız. Biz buna #AFSeffect! diyoruz.

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı

Türk Kültür Vakfı ‘Kültürleri paylaştıran, bireyleri yaşam boyu geliştiren imkanlar ve deneyimler yaratmak’ vizyonu ile oluşturduğu yurtiçi değişim programı aracılığıyla ülkemiz gençlerine kültürü yaşayarak öğrenme fırsatı sunmaktadır.

Ön Başvuru Formu

Türk Kültür Vakfı Programları ve Eğitimleri hakkında bilgi almak, yeni programlarımız ve etkinliklerimiz hakkındaki duyuruların email adreslerinize gönderilmesi için lütfen aşağıdaki formunu doldurunuz.

Bu formu doldurarak AFS ve YES Akademik Yıl Değişim Programları için resmi başvuru yapamazsınız, lütfen program başvuruları ile ilgili bağlantıları takip ediniz.

Ön Başvuru Formu
Başvuru Takip Formu

Başvurunuzu takip etmek için lütfen bilgilerinizi giriniz. (YES ve AFS başvuru takibi bu modülden yapılamamaktadır.)