Hayat boyu kültürlerarası öğrenme! Türk Kültür Vakfı, AFS Kültürlerarası Programları'dan edindiği 60 yılı aşkın kültürlerarası öğrenme tecrübesini yepyeni değişim programları ile her kesimden her yaş grubundan kültürlerarası bir deneyim yaşamak isteyen herkes ile paylaşıyor. Yurt dışı staj, yurt dışı gönüllülük, yurt dışı eğitim ve yabancı dil öğrenme alanlarında çok çeşitli programlar düzenleyen Türk Kültür Vakfı, artık yetişkinlere de kültürlerarası bir öğrenme deneyimi yaşama imkanı sunuyor.

SENTIO Uluslararası Ağı bünyesinde Türk Kültür Vakfı 18 yaş üstü adaylara Kültürlerarası Deneyim fırsatları sunmaya devam ediyor.

Yabancı dil bilmenin artık şart olduğu günümüzde yeni diller öğrenmek sizlere yepyeni dünyaların kapılarını aralayacaktır. Türk Kültür Vakfı da 2 haftadan 1 yıla kadar olan programları ile bu süreci sizin için unutulmaz bir deneyim haline getiriyor. Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Galler'de İngilizce; Arjantin'de İspanyolca öğrenebilirsiniz.

ABD İngilizce Programları

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki dil programları 1 senelik Community College programları olup her sene Ağustos'ta başlar ve son başvuru tarihi ise program başlangıç senesinin Mart ayı sonudur.

* Community College Programları özellikle Üniversite Hazırlık senesini yurtdışında okumak isteyen adayların tercih ettiği bir programdır.

* İlgilenen adaylar İngilizce eğitimi sonrasında devam ettikleri Community College'ın 2 yıllık programlarına başvurabilir ve bu okuldan 4 yıllık Üniversitelere transfer olabilirler.

Galler (Birleşik Krallık) ve Kanada İngilizce Programları

Bu programlar için başvurular bütün sene boyunca devam etmekte olup programa başlamak istediğiniz tarihten en geç 4 ay önce başvurmanız gerekmektedir.

Yurt Dışı Staj Programları

Yurt dışı staj programlarımız, sizlere Madrid, New York ve Washington DC gibi iş dünyasının önde gelen şehirlerinde 2 aydan 12 aya kadar istediğiniz sektörün en iyi şirketlerinde Türk Kültür Vakfı desteği ile kişisel ve profesyonel gelişiminizi en ileri seviyeye taşıyacak eşsiz bir fırsat sunuyor.

Başvuru Kriterleri

• 18 yaşından büyük olmak.
  • Bir lisans ya da yüksek lisans programına kayıtlı olmak ya da son 12 ay içerisinde mezun olmuş olmak.
  • İyi derecede İngilizce bilmek

Başvurular bütün sene boyunca devam etmekte olup staja başlamak istediğiniz tarihten en geç 4 ay önce başvurmanız gerekmektedir.

İspanya Ücretli Staj Programı

Ön Başvuru Formu