Hayat boyu kültürlerarası öğrenme! Türk Kültür Vakfı, AFS Kültürlerarası Programları'dan edindiği 60 yılı aşkın kültürlerarası öğrenme tecrübesini yepyeni değişim programları ile her kesimden her yaş grubundan kültürlerarası bir deneyim yaşamak isteyen herkes ile paylaşıyor. Yurt dışı staj, yurt dışı gönüllülük, yurt dışı eğitim ve yabancı dil öğrenme alanlarında çok çeşitli programlar düzenleyen Türk Kültür Vakfı, artık yetişkinlere de kültürlerarası bir öğrenme deneyimi yaşama imkanı sunuyor.

Yurt Dışı Dil Programları

Yabancı dil bilmenin artık şart olduğu günümüzde İngilizce, Almanca ve İspanyolca bilmek sizlere yepyeni dünyaların kapılarını aralayacaktır. Türk Kültür Vakfı da 2 haftadan 1 yıla kadar olan programları ile bu süreci sizin için unutulmaz bir deneyim haline getiriyor. Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Galler'de İngilizce; Almanya'da Almanca ve Arjantin ve Kolombiya'da İspanyolca öğrenmeyi kendiniz için bir AFS deneyimine çevirebilirsiniz!

- Amerika Birleşik Devletleri'ndeki programlar 1 senelik kolej programları olup her sene Ağustos'ta başlar ve son başvuru tarihi ise aynı senenin Şubat sonudur.

- Kanada ve Galler'deki programlar için başvurular bütün sene boyunca devam etmekte olup programa başlamak istediğiniz tarihten en geç 4 ay önce başvurmanız gerekmektedir.

Daha detaylı bilgi için lütfen bizimle buradan iletişime geçiniz.

Yurt Dışı Staj Programları

Yurt dışı staj programlarımız, sizlere Berlin, Dublin, Londra, Madrid ve New York gibi iş dünyasının önde gelen şehirlerinde 2 aydan 6 aya kadar istediğiniz sektörün en iyi şirketlerinde Türk Kültür Vakfı desteği ile kişisel ve profesyonel gelişiminizi en ileri seviyeye taşıyacak eşsiz bir fırsat sunuyor.

Başvuru için:

• 18 yaşından büyük olmak.
  • Bir lisans ya da yüksek lisans programına kayıtlı olmak ya da son 12 ay içerisinde mezun olmuş olmak.
  • İyi derecede İngilizce bilmek (IELTS: 6.0).

Başvurular bütün sene boyunca devam etmekte olup staja başlamak istediğiniz tarihten en geç 4 ay önce başvurmanız gerekmektedir.

Daha detaylı bilgi için lütfen bizimle buradan iletişime geçiniz.

Ön Başvuru Formu