İşverenler, eğitimli ve profesyonel stajyerlerin değerini gördükçe onlara aylık maaş gibi avantajlar sunmaya başladılar. Uluslararası bir stajyerle çalışmanın hem stajyer hem de şirket için kesinlikle ödüllendirici olduğunu düşünen Madrid’deki profesyonel şirketlere güveniyoruz. Bu yüzden, mesleki yeterliliğinizi ve İspanyolca seviyenizi uluslararası bir ortamda geliştirmek istiyorsanız bu program tam size göre!

Mesleki, kültürler arası ve kişiler arası yetkinliğinizin sınırlarını zorlayacak, küresel iş piyasasıyla bağlantı kurma kapasitenizi arttıracak ve bunların yanı sıra kalışınız boyunca takip edeceğiniz harika iş için 200-500 Avro arasında aylık maaş alacaksınız!

Stajyerler, haftanın 5 günü günde en az 6-7 saat çalışacaktır. (Cumartesi, Pazar hariç) Bu çalışma saatlerinin dışında, katılımcılar iş arkadaşları, ev sahipleri, ev arkadaşları, üyeler ve İspanya’daki diğer insanlarla sosyalleşmek konusunda özgürdür.

Programın Amaçları

• Farklı çalışma yöntemlerini ve şirket kültürlerini öğrenmek
  • Şimdiye kadar edinilen teorik eğitimi, gerçek hayattaki pratikle pekiştirmek
  • Bir şirketin gerçekliğini deneyimlemek ve mesleki bağlamda profesyonelliğe yeni bir bakış açısıyla yaklaşmak
  • İspanyol kültürünü yakından deneyimlemek
  • İspanyolca yeterliliği geliştirmek

Kimler Başvurabilir?

• 18-30 yaş arasında olan,
  • Başvurduğu Staj konusunda Üniversite öğrencisi olan veya son 12 ay içinde mezun olmuş olan,
  • İyi derecede İngilizce bilen,

adaylar başvurabilir.

*İspanyolca bilmek bir ön şart değildir ancak şirketler Stajyer seçerken İspanyolca bilenlere öncelik vermektedir.

Konaklama

Aile Yanı (Tam Pansiyon) konaklama veya Ev Paylaşımı
* Sadece Madrid'de konaklama sunabiliyoruz ancak bazı durumlarda Madrid dışındaki şehirlerde de Staj yerleştirmesi yapabiliyoruz.

Başvuru ve Ücretler

Başvuru yapmak ve Program Katılım Ücreti konusunda bilgi almak için lütfen İngilizce CV ve Motivasyon Mektubu'nuzu info@turkkulturvakfi.org.tr adresine iletin. Email gönderirken aşağıdaki Staj konularından en az iki tanesini öncelik sırasına göre belirtmenizi rica ediyoruz.

Staj Konuları

Eğitim Finans  Grafik Tasarım