Başvuru ve detaylar için lütfen tıklayın.

Yıllık Program (Year): Yurtdışından öğrencilerimizin Türkiye’de bir okul yılı geçirmek üzere geldikleri programdır. Ağustos sonu veya Eylül başı Türkiye'ye gelen öğrenciler Haziran ayının sonuna kadar Türkiye'de kalırlar. Öğrenciler buradaki kalış dönemleri boyunca liseye devam ederler.  (Yaş aralığı: 15 yaş -18yaş 6ay)

Yarıyıl Programı (Semester): Yurtdışından öğrencilerimizin Türkiye’de bir okul dönemi geçirmek üzere geldikleri programdır. Ağustos sonu veya Eylül başı Türkiye'ye gelen öğrenciler Şubat ayına kadar Türkiye'de kalırlar. Öğrenciler buradaki kalış dönemleri boyunca liseye devam ederler. (Yaş aralığı: 15 yaş -18yaş 6ay)

Çeyrek Yıl Programı (Trimester): Ağustos sonu veya Eylül başı Türkiye'ye gelen öğrenciler Kasım ayı sonuna kadar Türkiye'de kalırlar. Öğrenciler buradaki kalış dönemleri boyunca liseye devam ederler. (Yaş aralığı: 15 yaş -18yaş 6ay)

Kısa Dönem Program (Short Term): Aralık - Şubat ayları arasında 6 hafta Türkiye'ye gelen öğrenciler birinci dönemin sonuna kadar okula devam ederler. (Yaş aralığı: 15 yaş -18yaş 6ay)