AFS tarafından ABD'de şu anda 12. sınıfta okuyup Haziran 2017'de mezun olacaklara yönelik olarak düzenlenen AFS Community College Programları hem Amerika'da bir kolejde üniversite ortamını deneyimlemenizi ve İngilizcenizi akademik bir ortamda geliştirmenizi sağlarken hem de Amerika'yı dünyanın en eski kültürlerarası değişim programı AFS ile deneyimlemenize olanak sağlıyor.

Bu program, AFS tarafından özellikle kendi ülkelerinde liseden mezun olmuş 18-20 yaş aralığındaki genç yetişkinler için üniversiteye başlamadan önce İngilizcelerini olabilecek en ileri seviyeye taşımak için tasarlanmıştır.

Katılımcılar, AFS progamında olduğu gibi aile yanında kalacak ve yerel gönüllüler tarafından düzenlenecek etkinlikler ile Amerikan kültürünü yakından tanıma fırsatını elde edecekler. 7-24 acil durum destek hattı ve kendileri ile birebir ilgilenecek olan danışmanları AFS deneyimlerinin en güzel şekilde geçmesi için katılımcılara yol gösteriyor olacak.

Program, bu sene ABD'nin Maryland, Oregon, Tennessee ve Virginia eyaletlerinde Ağustos 2017 - Haziran 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olup son başvuru tarihi ise 28 Nisan 2017'dir.

Başvuran adaylarla yapılacak görüşemeler sonucunda gidecek katılımcılar belirlenecektir.

Daha fazla bilgi almak, başvuru ve görüşme talep etmek için bize info@turkkulturvakfi.org.tr adresinden yazabilirsiniz.