Türkiye'de sadece yetişkinlere yönelik tasarlanmış olan ilk kültürlerarası öğrenme ve gönüllülük eğitimi olan bu eğitim her yıl Türk Kültür Vakfı ve AFS Gönüllüleri Derneği ortaklığıyla gerçekleştirilmektedir. Eğitim bu yıl 10-12 Mart 2017 tarihleri arasında Adana'da gerçekleştirilecektir. Eğitim ve yemek giderleri TKV tarafından karşılanacak olup dileyen katılımcılar Adana'da yaşayan gönüllülerimiz tarafından ağırlanacaktır. Ulaşım giderlerinin ise karşılanmamaktadır.

Eğer siz de kendinizi ve temel kültürlerarası öğrenme yetkinliklerinizi geliştirmek, TKV ve AFSGD program ve projelerine destek olmak, yeni insanlarla tanışmak ve sivil toplum çalışmalarıyla ilgili bilginizi artırmak isterseniz bu eğitime hemen başvurun!

Başvuru formuna buradan ulaşılabilir.

Son başvuru tarihi: 12 Şubat 2017