Türk Kültür Vakfı Ulusal Direktörü Derya Komitoğlu Kaplan ve Eğitim Koordinatörümüz Ömer Ongun geçtiğimiz hafta Bursa'daki gönüllülerimizle buluştular. Buluşma kapsamında gönüllülerimize başta AFS Kültürlerarası Programları olmak üzere Bursa'daki faaliyetlerimize verdikleri destekten dolayı teşekkür edilerek vakıf faaliyetleriyle ilgili bilgiler verildi ve geri bildirimleri alındı.

Gönüllü Teşekkür ve Gelişim Ziyaretleri kapsamında Türkiye çapında farklı bölgelere gidilmesi hedeflenmektedir. Bu kapsamda 2017 yılının ilk yarısında  Zonguldak, Bodrum, Adana ve Eskişehir'in ziyaret edilmesi planlanmaktadır. Vakfımızın amacı bu merkezlerdeki başta AFSli olmak üzere programlarımızdan faydalanmış mezunlarımız ve aktif gönüllülerimizle bir araya gelinmektedir.

Sizler de gönüllü olmak veya iletişim kurmak isterseniz hemen info@turkkulturvakfi.org.tr adresinden bize yazın.