Türk Kültür Vakfı ve AFS Gönüllüleri Derneği işbirliğiyle her yaştan katılımcıya yönelik planlanan Kapasite Geliştirme Atölyeleri Ekim-Aralık 2016 döneminde İstanbul, Ankara ve İzmir şehirlerinde gerçekleştirildi.

İstanbul;

“AFS Eğitsel Hedefleri”, “Law and Gender”, “Geribildirim ve Değerlendirme” ve “Sözlü Hazırlıkları” atölyeleri gerçekleştirildi. 43 katılımcıya ulaşıldı. Damla Kolluoğlu, Ferhat Mahir Çakaloz , Gülşah Demir , Bige Akar , Polina , Yiğit Cem Coşkun ve Zeynep Ercanlı eğitmenlik yaptı.

Ankara;

“Geribildirim ve Değerlendirme” ve “Sözlü Hazırlıkları” atölyeleri yapıldı. 35 katılımcıya ulaşıldı. İrem Elvin Ünsal ve Efsun Alimoğlu eğitmenlik yaptı.

İzmir;

“Sözlü Hazırlıkları” atölyesi gerçekleştirildi. 18 katılımcıya ulaşıldı. Şafak Başnak ve Mervenur Lüy eğitmenlik yaptı.

Kap-Gel’lerde 11 eğitmen görev aldı. Toplam 96 katılımcıya ulaşıldı. Tüm eğitmenlerimize ve katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz. "Kap-Gel Sezon 2" ise Şubat ayında başlıyor!