Geçtiğimiz yıl üçüncüsü gerçekleşen Kültürlerarası Öyküler etkinliği Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştiriliyor. Etkinlik kapsamında Türk Kültür Vakfı programlarından faydalanmış her yaştan gönüllü veya yararlanıcı kendi kültürlerarası deneyim hikâyelerini anlatıyorlar. Türkiye’de ilk defa kültürlerarası alanda gerçekleşen bir hikâye anlatım etkinliği olan bu buluşma AFS Kültürlerarası Programları küresel ağı içerisinde “En Sürdürülebilir Eğitim Etkinliği” olarak ödüllendirildi. Ödülü, Brezilya’nın Rio kentinde gerçekleşen AFS Dünya Kongresi’nde Mütevelli Heyet Başkanımız Dr. Mete Fanuscu ve Ulusal Direktörümüz Derya Komitoğlu teslim aldılar.

Bu ödülle birlikte Türk Kültür Vakfı, son üç yıl içerisinde dördüncü uluslararası ödülünü aldı.